Restaria "Den Haas"


Al jarenlang is "Den Haas" een begrip voor Valkenswaard en omgeving.
Voor het ontstaan van Restaria "Den Haas" gaan we terug naar het jaar 1992. Het toendertijd Cafétaria "Den Haas" van Jan van Daal werd overgenomen door de huidige eigenaars, Janny Lammers en Theo Steenbakkers.

Met 9 peroneelsleden, een aantal zitplaatsen en veel verse producten bleek dit al vlug een succes.

Op dat moment vond er een kleine verandering plaats. De twee tafels werden er 6!
Al gauw kwam er steeds meer vraag naar zitplaatsen. Dit was de oorzaak van de verbouwing in april 1993. Er werd toen uitgebouwd naar achteren, om daar ook een zitgedeelte van te maken.

In de daarop volgende jaren zijn er steeds kleine aanpassingen geweest, waardoor steeds weer meer zitplaatsen kwamen.

In het jaar 2002 is er bij "Den Haas" een geheel nieuw interieur aangemeten. Het groen met zwarte interieur moest plaats maken voor een sfeervolle koloniale inrichting.

In 2004 heeft "Den Haas" ruim 180 zitplaatsen en 24 personeelsleden die, als een hecht team, streven voor een goed betaalbaar product, goede vriendelijke service en veel gezelligheid!

In het jaar 2006 heeft Den haas weer de nodige veranderingen ondergaan. Het gehele interieur is vernieuwd, de basiskleuren zijn nu rood en oranje
geworden om een warme sfeer te creëren.

In het jaar 2010 is er weer een verbouwing geweest waarbij de kleuren van het gehele interieur zijn veranderd, waardoor een gezellige sfeer onstaat. Achter in het restaurant is tevens een gezellige zitbank gecrëeerd, waar ook grote groepen gezellig aan kunnen dineren.

Neem ook eens een kijkje bij de foto's om een indruk te krijgen van het altijd gezellige Restaria "Den Haas"